WONEN BIJ

Groep Basut is gelokaliseerd in een boerderij omgeven door een groot grasveld omringd door water. Loop je de straat uit kom je in het centrum van Franeker waar meerdere winkels zijn, parken, sportgelegenheden, dagbesteding en uitzendbureaus. Franeker is voorzien van een treinstation en ligt dichtbij Leeuwarden, Harlingen, Sneek, Makkum en de rest van de Elfsteden.

Wonen bij Groep Basut kent vele voordelen, maar is niet voor iedereen geschikt. Binnen onze woongroep zoeken wij geschikte kandidaten wie op elkaar aansluiten en elkaar kunnen stimuleren in een positieve zin.

wij werken met wachtlijsten

BESCHIKBAARHEID WOONRUIMTE

  • Crisiskamer op de boerderij is beschikbaar voor doorstromingen. Iemand kan hier komen te verblijven voor enkele weken met uitzicht op een ander verblijfplaats.
  • 4 slaapkamers begane grond op de boerderij. 
  • 3 slaapkamers eerste verdieping boerderij.
  • 2 keer 2 kamers in 2 gedeelde appartementen. Bewoners wie hier langere tijd verblijven kunnen doorstromen naar het appartement. Het is niet mogelijk om als nieuwkomer in aanmerking te komen voor een kamer op het appartement.

Groep Basut volgt een intakeprocedure om te kijken of iemand past bij de huidige doelgroep en zich begeleidbaar op stelt volgens de norm van Groep Basut.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op via het onderstaand aanmeldformulier. Onze intaker neemt contact met u op en zal een afspraak inplannen voor een intake met rondleiding. Bij een match kan je op de wachtlijst gezet worden.

Om een bewoner aan te melden vragen wij U het aanmeldformulier hiernaast in te vullen.

Mocht U nog vragen hebben over de wachtlijst, aanmeldingen, voorwaarden en eisen. Dan kunt U ook rechtstreeks contact opnemen met onze intaker.

Groep Basut kent 7 woonplekken voor onbepaalde tijd op de boerderij, 1 crisiskamer voor tijdelijk verblijf en 4 appartement naast de boerderij. Groep Basut werkt met een wachtlijst wanneer alle woningen voorzien zijn. Houdt er rekening mee dat de wachttijd kan variëren tussen 1 tot 5 maanden.

Contactgegevens intaker:
A. Blessinga
e-mail: a.blessinga@groepbasut.nl
tel: +31 6 83666788

Aanmeldformulier

Het wonen bij Groep Basut